Тъкачната вила

(8 customer reviews)

22.50 BGN

Тъкачната вила
Тъкачната вила
Back Cover
Първият роман от семейната сага за имението на знатната фамилия Мелцер в пет части. Тъкачната вила е събрала в себе си съдбите на богати и бедни, заплетени в дълго пазени тайни, драматични решения и деликатните нишки на любовта. За почитателите на ”Имението Даунтън”.
Out of stock
Overall customer rating
5
8 reviews
16.04.2023 / Overall rating: 5.0

Страхотна книга. Сюжетът те пленява, героите са интересни и все едно си в историята. Оформлението е много красиво, стилът на автора ми допада. С нетърпение започвам втората и след това и третата част. Ще препоръчам книгата на майка ми. Много съм доволна от издателство "Лемур", книгата ми беше препоръчана от служител, при една моя поръчка на други книги.

Plot: 5 Layout: 5 Would you recommend the book to a friend? 5
18.03.2023 / Overall rating: 5.0

Почитател съм на сагите и с удоволствие започнах тази. Прочетох първата книга и не съжалявам за покупката си. С още по-голямо удоволствие виждам, че ще се появи и третата част. Бих я поръчала и преордер, ако има такава опция.

Plot: 5 Layout: 5 Would you recommend the book to a friend? 5
13.02.2023 / Overall rating: 5.0

Прекрасна, увлекателна история! Поръчвам втора част с удоволствие!

Plot: 5 Layout: 5 Would you recommend the book to a friend? 5
12.12.2022 / Overall rating: 5.0

Прекрасна книга. От първа до последната страница ме държеше прикована. Много инересни герой, историята е вълнуваща. С нетърпение почвам и втората част. Прекрасна корица.

Plot: 5 Layout: 5 Would you recommend the book to a friend? 5
10.07.2022 / Overall rating: 5.0

Разбрах за "Тъкачната вила" съвсем случайно - чрез конкурса за оформление на корицата. Участвах и бях приятно изненадан, че избраха и двете опции, след като читателският вот бе почти равен! Взех си книгата малко преди Коледа, но я прочетох няколко месеца по-късно, защото сякаш се подготвях психически и емоционално да я прочета. Така и интересът ми се разпалваше с всеки изминал ден. Буквално я прочетох на един дъх и да си призная този роман надмина очакванията ми! Благодаря на издателство "Лемур" за това, че ме потопиха в тази невероятна история и с огромен интерес очаквам продължението :)

Plot: 5 Layout: 5 Would you recommend the book to a friend? 5
18.04.2022 / Overall rating: 5.0

Интересът ми към “Тъкачната вила” се зароди още в момента, в който видях двете корици и разбрах историята, която се крие зад тях. Е, вие сте страхотно издателство! След това си избрах тази, поръчах я, пристигна на следващия ден и вълшебството започна. Книгата надхвърли моите очаквания. Сюжетът е завладяващ. Образите на героите се развиват постепенно. Най-хубавото е, че “разказвачите” в книгата са много. Историята се развива от различни гледни точки и увлича. Безспорно това вече е любима за мен книга. С огромно нетърпение очаквам следващите части.

Plot: 5 Layout: 5 Would you recommend the book to a friend? 5
23.12.2021 / Overall rating: 5.0

Страхотни сте! Напред и нагоре! Благодаря за подаръка към поръчката и за тази страхотна книга!

Plot: 5 Layout: 5 Would you recommend the book to a friend? 5
06.12.2021 / Overall rating: 4.7

Закупих книгата в двата варианта на корица. Едната книга ще бъде за подарък, другата за мен. Все още не съм я прочела. Но ми хареса анотацията. Окончателно се впечатлих след като зададох въпрос и получих отговор относно оформлението. Не мисля, че до сега има подобен случай с отчитане на мнението на бъдещите читатели. С издателство "Lemur" се запознах през лятото на 2021 г. по време на "Алея на книгата" във Варна. Тогава си закупих по препоръка на представителите на издателството "Попитайте Сара Грос". И не сбърках, книгата много ми хареса. От тогава следя какво се предлага от издателството. Съобразявайки се с интересите си, както и с финансовите си възможности, поръчах последните 3, всъщност 2 книги. Не се съмнявам, че ще ми харесат.

Plot: 5 Layout: 5 Would you recommend the book to a friend? 4
Add a product review

To add a review, you must log in to your account.

You may also like it

Free Shipping

Free delivery for orders over BGN 50

Return

14 days right of return

Service

We accept online orders 24/7

Safety

Guaranteed security when buying