Съвършена плячка

(3 customer reviews)

25.00 BGN

Съвършена плячка
Съвършена плячка
Overall customer rating
5
3 reviews
11.01.2024 / Overall rating: 5.0

Леле, леле, леле! От доста време не бях чела толкова добър трилър! "Съвършени останки" е само върхът на айсберга. Тази книга е много повече! Сериозно задълбочаване в изграждането на персонажите, извратени убийства, динамика, напрежение, сълзи, гняв, спиращи дъха моменти... Какво повече мога да искам?!? Каланак, Ава, Трип, Солтър, Бен, Ланс, дори вечно мрънкащия Лайвли - всичките ги обичам и ми стават любими герои! С огромно нетърпение чакам следващата част! Тази поредица се нарежда сред фаворитите ми и със сигурност ще заеме място в библиотеката ми. А и да - ПРЕПОРЪЧВАМ!!!

Plot: 5 Layout: 5 Would you recommend the book to a friend? 5
09.12.2023 / Overall rating: 5.0

“Съвършени останки” е много добра, а “Съвършена плячка” е дори още по-добра! Отсега чакам с нетърпение следващата доза съвършенство в криминалните среди с Люк и Ава и знам, че няма да ме разочарова! В тази книга всичко е в повече от предишната. Градацията определено е налице! Повече жертви, повече напрежение, повече схеми, повече игра, повече от героите, повече от тръпката, повече съвършенство! ???????? И всичко много ми хареса! Отново се сблъсках с “тъкмо навързах нещата и реших, че съм разкрила неизвестните” и СТОП! Спирачки. Схемата е още по-дълбока, а работата е по-дебела. Хелън Фийлдс майсторски разбърква мислите на читателя и неусетно ги насочва в различни посоки. Удоволствие е да се четат книгите й! “Съвършена плячка” отново ни среща с Люк Каланак в пълния му блясък. Все така смел и неотстъпчив, но разумен и пресметлив, привлекателен… Но тази книга ни предлага малко повече информация за Ава и личния й живот и определено дава плътност и пълнота на образа й. Симпатизирам й! А финалът на тази част крещи, че в следващата на Ава й предстои много. На Каланак още повече. Извършените деяния, честотата и тяхната брутална жестокост, кара органите на реда да изглеждат като заспали. Те изобщо не могат да разберат откъде им идва всичко. Ден след ден изскачат данни за ново убийство и всяко следващо е все по-кръвожадно от предходното. Впрегнати са всички налични полицаи, Ава и Люк ръководят успоредно, а всичко е толкова заплетено, че само “престъпник” може да започне да отплита… Възможно ли е да няма нито една следа? Един ли е убиецът? Какъв е мотивът му? Кой стои зад всичко? Мащабно. Думата, с която бих описала всичко случващо се е мащабно! Толкова извратени и груби начини за убиване, не съм й предполагала, че има, а още по-малко съм предполагала, че ще ги чета с такъв интерес! Просто Хелън Фийлдс е много добра! Не я подминавайте! Сериозно, заслужава си!

Plot: 5 Layout: 5 Would you recommend the book to a friend? 5
02.09.2023 / Overall rating: 5.0

Както първата, така и втората книга е просто съвършена. Перфектната компания за края на лятото, със сигурност няма да ви бъде скучно с всичките мистерии и обрати. Добавяйте в количката, защото няма да съжалявате.

Plot: 5 Layout: 5 Would you recommend the book to a friend? 5
Add a product review

To add a review, you must log in to your account.

You may also like it

Free Shipping

Free delivery for orders over BGN 50

Return

14 days right of return

Service

We accept online orders 24/7

Safety

Guaranteed security when buying