What did I read?

Anne Jacobs and The Cloth villa

Anne Jacobs and The Cloth villa

"Беше дълъг и трънлив път до първата публикация, но ако сте наистина обсебени от писането, няма да се откажете. Затова съм убедена, че всеки ръкопис, дори да е писан „за чекмеджето“, е имал своята цел, защото ме е отвел крачка напред."

Вижте какво още споделя Ане Якобс за първите си стъпки в писането и как те я отвеждат до бестселъровата сага за "Тъкачната вила".

Book fair Sofia

Book fair Sofia

Interview with Sofi Villard

Interview with Sofi Villard

Софи Вияр е псевдоним на успешна немска писателка, журналистка и политолог. По време на едно пътуване до любимия ѝ град Венеция, тя посещава колекцията на Пеги Гугенхайм. Очарована от нея и от историята на известната колекционерка на изкуство, Вияр пише романа „Пеги Гугенхайм и мечтата за щастие“, който влиза в списъка с бестселъри на Spiegel.

На голям успех се радва и следващата ѝ книга – „Мадам Екзюпери и звездите на небето“, която вече е преведена на различни езици и публикувана в редица европейски страни. През 2023 г. и българските читатели ще могат да се насладят на завладяващия роман. А ето какво разказва тя за вдъхновението, довело до романа.

The House with Chicken Legs - review

The House with Chicken Legs - review

Случвало ли ви се е да си купите книга, провокирани от съвсем дребен детайл? На мен ми се случва често. Точно така стана и с „Къщата на кокоши крака“ на Софи Андерсън. Заглавието провокира подсъзнателна носталгия към любими приказки и книги от детството ми и просто не успях да й устоя.

Free Shipping

Free delivery for orders over BGN 50

Return

14 days right of return

Service

We accept online orders 24/7

Safety

Guaranteed security when buying