25 years Donation Program in the Sofia ZooНа 17 ноември екипът на „Лемур“ присъства на събитието "25 години Дарителска програма" в Зоологическа градина – София. Поводът беше откриването на тематична фотоизложба на фотографа Марсел Фенс – доброволец и приятел на зоопарка, последвано от празничен коктейл и приятни изненади за гостите, които вече 25 години подкрепят зоопарка.

Директорът - ланд. арх. Добромир Бориславов, отправи благодарност към всички приятели на институцията, която е сред най-старите и най-големи зоопаркове на Балканите. И заяви, че с това събитие цели да се сформира общност от любители на животните и добротворци, с които заедно да развиват потенциала на зоологическата градина.

Чрез това събитие бихме желали да изкажем голямата си благодарност и дълбока признателност към нашите дарители и приятели. Благодарение на Вас Зоологическа градина – София успява да поддържа високи стандарти при отглеждането на своите животни във възможно най-добри условия, както и да изпълнява своите основни функции – да бъде образователен, научен и природозащитен център и да бъде уникално място за отдих и общуване с природата в София.

Щастливи сме, че като осиновители на лемурите в зоопарка, сме част от тази общност, която ще продължим да подкрепяме и на която вие също помагате, четейки нашите книги!

 

Фотоекспозицията "25 години Дарителска програма" ще бъде изложена за постоянно, като в топлите месеци ще бъде изнесена на открито. А ние пожелаваме да се разраства с още нови благодетели и приятели на животните!

Free Shipping

Free delivery for orders over BGN 50

Return

14 days right of return

Service

We accept online orders 24/7

Safety

Guaranteed security when buying