The new edition of Um Tempo a FingirПреди време ви съобщихме, че са установени множество бройки с дефект от романа “Време за преструвки”. В тази връзка временно преустановихме продажбата му и задействахме печата на нов тираж.

Новото издание вече е налично и молим тези от вас, които притежават романа, да се свържат с нас, за да заменим старите ви екземпляри. Ако се намирате в София, ви каним от 5 до 11 септември на Алея на книгата в София – шатра 39.

Ако нямате възможност да ни посетите или се намирате в друго населено място, може да се свържете с нас чрез съобщение в социалните мрежи или на имейл office@lemurbooks.com, за да уточним на кой адрес да изпратим книгата.

Ако имате романа с автограф, той си остава за вас. Необходимо е само са ни покажете снимка на страницата с автограф и ще получите новото издание.

Без значение дали сте закупили книгата от нас, или от друга книжарница, ние ще заменим дефектния екземпляр. В някои от физическите обекти на нашите партньори ще има екземпляри за замяна, затова може да попитате и търговеца, от който сте направили покупката първоначално.

Поднасяме нашите извинения за причиненото неудобство и благодарим сърдечно за вашата обратна връзка!

Free Shipping

Free delivery for orders over BGN 50

Return

14 days right of return

Service

We accept online orders 24/7

Safety

Guaranteed security when buying